CANVIS I DEVOLUCIONS

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

 

Si per qualsevol motiu no quedes satisfet amb la teva comanda, tens un termini de 15 dies naturals, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per retornar-(segons l'art. 102 i 104, del RDL 1/2007, de 16 de novembre , pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries.).

Per realitzar la devolució has de fer-nos arribar el producte en perfectes condicions, sense usar i en el seu embalatge original, incloent garanties, etiquetes i instruccions d'ús. L'enviament de la devolució fins al nostre magatzem va a càrrec del client.

És molt important que ens tornis els productes perfectament embalats. En cas que els productes resultin danyats a causa d'un embalatge inadequat, no admetrem la devolució.

Una vegada que rebem la mercaderia als nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, Montbike.cat s'admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada.

En el cas que vulguis el canvi de talla d'un producte. T'aconsellem que et posis en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client per a gestionar-(info@montbike.cat o trucant al 977 82 69 68).

Nota: Rebràs el reintegrament de l'import en un termini màxim de 14 dies naturals a partir de la recepció en el nostre magatzem del producte de devolució.

En cas de devolucions de bicicletes d'import superior a 300 € Montbike.cat es reserva el dret de retenir un import equivalent al 10% de la compra en concepte de despeses de gestió, muntatge i reserva de la bicicleta.

Aquestes disposicions no afecten els drets reconeguts al consumidor per la legislació vigent.

· Data de devolució

Si us plau, torni l'article usant el seu embolcall original a més de les instruccions, documentació i embolcalls que puguin acompanyar a aquest.

Un cop rebuda la mercaderia a retornar, procedirem a examinar detingudament el producte retornat i li comunicarem per e-mail dins d'un termini raonable si és procedent la devolució o substitució del mateix (si escau). La devolució o substitució de l'article s'efectuarà el més aviat possible (sempre que tinguem resposta per part de marca / fabricant ja que finalment és el responsable de donar solució final). En qualsevol cas, dins dels 30 dies següents a la data en la qual li enviem un correu electrònic confirmant que és procedent la devolució o substitució de l'article no conforme.

En el cas que no es pugui substituir el o els productes, les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats, a causa d'alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per lliurar-li l'article i els costos en què Vostè hagués incorregut per tornar-nos a nosaltres.

Les devolucions i les anul • lacions parcials donaran lloc a reemborsaments parcials, de la quantitat total abonada per la comanda íntegre. Les despeses de transport, reemborsament i empaquetat de regal no seran retornats en cas que la devolució sigui parcial.

La devolució s'efectuarà mitjançant transferència bancària.

Si vostè té algun dubte, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre correu info@montbike.cat o bé trucant al 977 82 69 68.

Queden fora de perill els drets reconeguts per la legislació vigent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top