ENVIAMENT

Els terminis d'enviament es computen en dies laborables de dilluns a divendres i es poden veure alterats per festes locals o nacionals. Si la forma de pagament triada és transferència bancària, aquests terminis poden modificar-se, ja que l'enviament de la comanda es realitzarà en el moment que aquesta transferència sigui efectiva.

• En dates assenyalades com Nadal, Reis, ponts o promocions especials (Black Friday, ....), no garantim que el lliurament s'efectuï en termini, a causa del volum de mercaderia de les agències de transport.

• Montbike.cat es reserva el dret a modificar els terminis de lliurament i el tipus d'enviament sense previ avís en el cas de comandes de grans dimensions (bicicletes) o casos especials.

• En cap cas es realitzaran enviaments a apartats postals.

• En el cas d'enviament de bicicletes els terminis d'enviament poden augmentar pel temps de muntatge i ajust de la mateixa.


1. Enviaments a Espanya (Península i Balears)

Enviament gratuït amb recollida a la nostra botiga:

Pots recollir la teva comanda a la nostra botiga (Carrer Magdalena Blay, Local 2 Montbrió del Camp, Tarragona) i estalviar-te els ports. Només has de marcar aquesta opció a l'indicar el tipus de lliurament de la comanda. Un cop que la teva comanda surti del nostre magatzem rebràs una confirmació via e-mail. Igualment, t'enviarem un mail quan la teva comanda ja estigui en el punt de recollida que vas seleccionar, perquè passis a recollir-lo. Recorda, si la forma de pagament triada és transferència bancària, no es realitzarà l'enviament de la comanda fins que no tinguem confirmació bancària de la transferència. Recorda que has d'indicar el teu número de Comanda en recollir en cas contrari no t'ho podran lliurar i aportar la documentació per identificar-te. Enviament a domicili: Costos d'enviament 4.99 €. Ports gratuïts en comandes d'import superior a 150 € (IVA inclòs). El termini d'enviament depèn del producte, pots consultar-lo directament a la pàgina web durant el procés de compra.

2. Enviaments a Portugal (Península)

Costos d'enviament 4.99 €. Ports gratuïts en comandes d'import superior a 150 € (IVA inclòs) El termini d'enviament depèn del producte, pots consultar-lo directament a la web durant el procés de compra.

3. Enviaments a altres destinacions

Consulta'ns el lliurament en destinacions diferents als anteriorment esmentats per concretar condicions.

Productes sense restricció d'enviament:

Vostè pot sol·licitar el lliurament dels articles, en un altre domicili i una altra persona física diferent de la que subscriu la comanda, sempre que el domicili de lliurament estigui situat a Espanya Peninsular o Balears. No es lliuraran comandes en apartats postals.

Per tal d'optimitzar el lliurament, li agraïm a vostè que indiqui una adreça en la qual la comanda pugui ser lliurat dins l'horari laboral habitual.

Montbike realitza els seus enviaments mitjançant empreses de missatgeria (normalment MRW).

El lliurament de la mercaderia es realitzarà en el domicili designat per vostè. En cas d'absència del destinatari, en el moment del lliurament, es deixarà un comprovant indicant com procedir per concertar una nova entrega.

Montbike es reserva el dret de variar el tipus d'enviament i la companyia per la qual s'efectua aquest, independentment del que s'ha exposat en aquestes pàgines i sempre que no suposi un perjudici manifest per al client.

Els ports derivats de les trameses dels articles adquirits quedaran reflectits en el moment final de la compra i dependrà del lloc de destinació. Aquestes condicions podran ser modificades.

Als efectes de les presents Condicions, s'entendrà que s'ha produït el "lliurament" o que el / s producte / s han estat "lliurat / s" en el moment de signar la recepció dels mateixos en l'adreça de lliurament convinguda.

Terminis de lliurament

Montbike intenta tenir estoc adequat de tots els productes oferts amb l'objectiu de realitzar els lliuraments en menys de 5 dies hàbils, però en certes ocasions per fallades en la cadena de subministrament (fabricants, distribuïdors, operadors logístics), no és possible complir aquest termini .

A cada producte es detalla el termini estimat de lliurament (els dies són sempre hàbils, sense comptar caps de setmana, festius o ponts). Per enviaments a les Illes Balears cal sumar-li 2 dies hàbils al termini indicat.

Si un cop realitzada la compra un dels productes comprats no pot complir el termini de lliurament Montbike es compromet a informar i a proposar-li una alternativa al producte comprat. En cas de no satisfer-li el nou termini i / o l'alternativa, anul·larem la comanda i si hagués fet el pagament, l'hi reintegrarem.

En cap cas Montbike es farà responsable dels possibles retards en el lliurament per part de l'agència de transport.

Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament estimada, l'informarem d'aquesta circumstància i li donarem l'opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat. Recordeu en qualsevol cas que no realitzem lliuraments els dissabtes ni diumenges.

Impossibilitat de lliurament

Reservat el dret de retirar qualsevol producte del nostre lloc web en qualsevol moment i / o a treure o modificar qualsevol material o contingut. Encara que farem el possible per tramitar sempre totes les comandes, pot haver circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació de alguna comanda després d'haver enviat la confirmació de la comanda, i ens reservem el dret a fer-ho en qualsevol moment, de manera discrecional.

No serem responsables davant Vostè o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte del nostre lloc web "www.montbike.cat", amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, treure o modificar qualsevol material o contingut del lloc web, o per negar-nos a tramitar una comanda una vegada que li haguem enviat la confirmació de la comanda.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top